ΠΛΑΣΤΙΚΉ CO. KOP, ΕΠΕ

Υψηλός - κατασκευαστής προϊόντων μουσαμάδων ποιοτικού PVC

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Thai
Persian
Polish
Αρχική Σελίδα

KOP PLASTIC CO.,LTD

Από το 2007, ήμαστε σε συνεργασία για περισσότερο από 6years και εκτιμώμαστε για την υποστήριξη KOP και την τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης. Ήμαστε ευτυχείς να συνεργαστούμε με σας αυτά τα έτη και να είμαστε βέβαιοι για τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας στο μέλλον.

—— Mr Rajesh from Africa

Από τώρα, είμαστε όχι μόνο συνέταιρος με KOP, αλλά και ως φίλος για χρόνια. Μπορούμε συναντήσαμε μερικά προβλήματα μέσω cooperation.KOP θα μπορούσαμε πάντα να μου δώσουμε το καλύτερο που επιλύει τον τρόπο να μας κάνουμε πιό κοντά.

—— Mr Jan from Europe

Είμαι Online Chat Now

KOP PLASTIC CO.,LTD

1 2
KOP PLASTIC CO.,LTD
ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ KOP

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά:Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες:KOP
Αριθμός Υπαλλήλων:200~300 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 10000000 - US$ 20000000
Ιδρύθηκε Έτος:1995
Εξαγωγή pc:90% - 100%

Η ΠΛΑΣΤΙΚΉ Co. KOP, ΕΠΕ είναι μια υψηλή τεχνολογία και μια σύγχρονη ανάπτυξη ενσωμάτωσης κατασκευαστών και εξαγωγέων, ένα σχέδιο και παραγωγή της δευτεροβάθμιας ανάπτυξης μουσαμάδων PVC και μουσαμάδων PVC. Από την καθιέρωση το 1995, η επιχείρησή μας έχει φέρει συνεχώς μέσα και απορροφημένες προηγμένες τεχνολογίες στο σπίτι και στο εξωτερικό, και έχει αναπτύξει περισσότερες από 9 σειρές πλαστικών προϊόντων, τα οποία έχουν πωληθεί καλά μέσω της Κίνας και όλων πέρα από τον κόσμο και έχουν εμπιστευθεί από τους απέραντους χρήστες.

 

Ανταγωνιστικό στη θερμαμένη αγορά, KOP επιμένει πάντα στα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα. Όπως έχοντας την κοινή αίσθηση αξίας με τους πελάτες από πάνω από 50 χώρες, έχουμε καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη και αμοιβαία σχέση.

 

Στηριχθείτε επάνω στη δύναμη της επιστήμης και της τεχνολογίας για να ακολουθήσετε το first-grade επίπεδο τεχνολογίας στον κόσμο. Συνεχώς εφεύρετε και αναπτύξτε τα υψηλός-νέα προϊόντα τεχνολογίας. Εν τω μεταξύ, εφοδιάζουμε τον πελάτη μας με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και καλύτερη υπηρεσία για να εξασφαλίσουμε τη ηγετική θέση μας στο εμπόριό μας.

 

Κάθε υπάλληλος σε KOP κολλά πάντα την αυστηρή τοποθέτηση εργασίας. Θεωρούν την ποιότητα των προϊόντων ως ζωή τους και δεν δέχονται το ένα κομμάτι των αναρμόδιων προϊόντων, και στέκονται πάντα στον πελάτη είναι το όφελος ότι 0.1% αναρμόδιες ποιοτικές συνειδητοποίηση και ευθύνη μέσων 100%.The φυτεύονται βαθειά στην καρδιά, η οποία εξασφαλίζει την αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων σε συνεργασία KOP.

Στοιχεία επικοινωνίας
KOP PLASTIC CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Prahuba Wu

Τηλ.::86-571-87114810

Φαξ:86-571-88269969

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Προβολή περισσότερα για μας :   Γύρος εργοστασίων   Ποιοτικός έλεγχος