PLASTIC CO. VAN KOP, LTD

Hoog - de Fabrikant van het Geteerde zeildoekproducten van kwaliteitspvc

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Thai
Persian
Polish
Thuis

KOP PLASTIC CO.,LTD

Sinds 2007, waren wij in samenwerking voor meer dan 6years geweest en gewaardeerd voor het steunen van KOP en de perfecte naverkoopdienst. Wij waren blij om met u geweest te werken deze jaren en voortaan zeker van onze oude samenwerking te zijn.

—— Mr Rajesh from Africa

Sinds nu, zijn wij niet alleen partner met KOP, maar ook jarenlang als vriend. Mogen wij ontmoetten sommige problemen via cooperation.KOP altijd konden me beste geven die manier oplossen om ons dichter te maken.

—— Mr Jan from Europe

Ik ben online Chatten Nu

KOP PLASTIC CO.,LTD

1 2
KOP PLASTIC CO.,LTD
KOP-FABRIEK

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Merken:KOP
Aantal werknemers:200~300 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 10000000 - US$ 20000000
Opgericht Jaar:1995
Export pct:90% - 100%

PLASTIC Co. van KOP, Ltd is een high-tech en moderne fabrikant en exporteurs het integreren ontwikkeling, ontwerp en productie van pvc-geteerd zeildoek en pvc-geteerd zeildoek secundaire ontwikkeling. Sinds de onderneming in 1995, heeft ons bedrijf constant binnen en geabsorbeerde geavanceerde technologieën, in binnen- en buitenland gebracht en meer dan 9 reeksen plastic producten ontwikkeld, op die goed door China en over de hele wereld zijn verkocht en door enorme gebruikers vertrouwd.

 

Concurrerend in de verwarmde markt, dringt KOP altijd op de beste kwaliteitsproducten aan. Zoals hebbend gemeenschappelijke waardebetekenis met klanten van meer dan 50 landen, hebben wij een relatie op lange termijn en wederzijdse gevestigd.

 

Vertrouw op de sterkte van de wetenschap en de technologie om het eerstegraadstechnologieniveau in de wereld te volgen. Vind en ontwikkel constant de hoog-nieuwe technologie-producten uit. Ondertussen, voorzien wij onze klant van hoogte - kwaliteitsproducten en de beste dienst om onze leidingspositie in onze handel te verzekeren.

 

Elke werknemer in KOP plakt altijd de strenge het werk houding. Zij beschouwen de productenkwaliteit als hun leven en keuren geen één stuk van ongeschikte producten goed, en zij bevinden zich altijd op de klant zijn het voordeel dat 0.1% ongeschikte voorlichting en verantwoordelijkheid van de middelen100%.the kwaliteit diep in het hart worden geplant, dat de betrouwbare kwaliteit van producten in KOP-Samenwerking waarborgt.

Contactgegevens
KOP PLASTIC CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Prahuba Wu

Tel.:86-571-87114810

Fax:86-571-88269969

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :   Fabrieksreis   Kwaliteitscontrole